Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Değirmendüzü Ortaokulu

Telefon : 90 (542)8355691
Belgegeçer : 90 (542)8355691
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://degirmenduzuortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Değirmendüzü Köyü/ Patnos/AĞRI
VİZYON : Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen, insan olmanın idealini taşıyan nesillerin yetiştiği, bütün öğrencilerin akla ve bilme dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı, dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu, yönetici, öğretmen, personel, öğrenci,ve velilerin işbirliği ile çevrede, bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.
MİSYON : Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen, insan olmanın idealini taşıyan nesillerin yetiştiği, bütün öğrencilerin akla ve bilme dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı, dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu, yönetici, öğretmen, personel, öğrenci,ve velilerin işbirliği ile çevrede, bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretmen :16
Öğrenci :350
Derslik :12
Fen Laboratuvarı :2
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :919
Öğretim Şekli :TAM GÜN (08:30-15:00)
Saatler : 08:30-15:00
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : KALORİFER
Servis : İlçemiz hakkında; İlçemiz Ağrı iline 80 km uzaklıkta olmakla birlikte, ilimizin en büyük ilçelerindendir. İlçe merkezinde öğretmen ve memurların kalabilecekleri öğretmen evi, apartlar ve kiralanabilecek daireler mevcuttur.
Ulaşım : İlçemize, Ağrı ve Van havalimanları ile birlikte Türkiyenin hemen hemen her yerinden otobüs ulaşımı bulunmaktadır. Okulumuza her sabah saat 08:00’da ilçe merkezinden okulumuz öğretmenlerini getiren bir servisimiz bulunmaktadır. Bunun dışında günün belli saatlerinde köy servisleri de bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Gıda vb alışverişlerinizi yapabileceğiniz süpermarketler sürekli taze sebze meyve ihtiyacınızı giderebileceğiniz manavlar da ilçemizde mevcuttur. Ayrıca 2021 yılında açılacak olan AVM inşaatı da ilçe merkezinde devam etmektedir. Bünyesinde bir çok marka ve sinema salonlarını barındıracağı bilinmektedir. Yöre halkı yardımseverdir. Öğretmenlerini sever ve saygı duyarlar. Zorunlu hizmetinizi tamamlamak için güzel bir ilçedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 90 km ilçe merkezine 10 km mesafededir. Öğretmenlerimiz ilçe merkezinde ikamet etmektedirler.
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : Okulumuz Patnos´un en başarılı köy okuludur. Merkez okullar dahil edldiğinde ilk 5 okuldan biriyiz.
Sportif Etkinlikler : Voleybol, Masa tenisi, Atletizm, Futbol müsabakalarında ilçe ve il bazında dereceler.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Kodla Ağrı Projesi , Tubitak Projeleri
Yazdır :